Home Design Selv Om Jens Dam Vielsesringe Kontakt

 

 

 

Hvidguldsring med diamanter fra eget værksted.

 

Vielsesringe i rødguld med diamant i dameringen fra eget værksted.

 

 

Vielsesringe i rosaguld med diamant i

dameringen fra eget værksted i Købehavn.

 

 

Se videoklip med Guldsmed Jens Dam.

 

Vielsesringe

Guldsmed Jens Dam fremstiller flotte unikke og håndlavede vielsesringe i rødguld, hvidguld, rosaguld, platin og sølv til Jeres bryllup. De håndlavede vielsesringe laver guldsmeden på værkstedet i butikken i København.

 

 

 

Håndlavede vielsesringe fra Guldsmed Jens Dam.

 

 

Kom ind i butikken i København og få en uforpligtende samtale med guldsmeden om alle Jeres muligheder indenfor vielsesringe til jeres bryllup. Vi får en snak om Jeres idéer og tanker. Det vigtigste er at ringene bliver præcis som I ønsker, og at I føler Jer godt tilpas med vielsesringene, da I skal bære dem resten af livet. 

Der er mange valg der skal træffes: materiale, overflade, bredde, sten osv.

Kom ind og find de perfekte vielsesringe til Jeres bryllup. Guldsmed Jens Dam laver unikke vielsesringe i sølv, guld, palladium og platin. Vielsesringene kan laves med eller uden diamanter. Diamanterne fås i forskellige størrelser og slibninger.

Da ringene laves på vores eget værksted er der ingen fordyrende mellemled.

Vielsesringe symboliserer evig kærlighed.

Vielsesringe af gammelt guld. Vi omsmelter  Jeres gamle guld til nye ringe, hvis det kan lade sig gøre. I er altid velkommen til medbringe eget guld og får råd og vejledning. 

 

Morgengave til bryllupet

 

Øreringe eller et vedhæng der passer til vielsesringen er en god morgengave. Guldsmed Jens Dam kan altid lave andre smykker, der passer til de vielsesringe I får lavet på vores værksted.

 

 

Kik ind i butikken i centrum af København 150m fra Rådhuspladsen. Klik her for af finde vej.